Het leven brengt een heleboel bezigheden en verantwoordelijkheden met zich mee. In die waan van de dag verlies je wellicht goede zorg voor jezelf weleens uit het oog. Een reinigingsritueel… even tijd voor jezelf. Het is heel belangrijk. En wanneer je goede zorg voor jezelf wilt combineren met al je bezigheden, is het prettig als je kunt vertrouwen op een goede partner. Schoonheidssalon De Rhône werkt daarin graag met je samen. Wij hebben ruim 10 jaar ervaring met verschillende vormen van lichaam- en huidverzorging. Die zetten we graag in om jou de verzorging te bieden die bij je past. En aan de basis van goede verzorging staat goede reiniging.

Waarom?

De huid is het grootse orgaan van het lichaam. Goede verzorging van die huid kan veel problemen of kwalen voorkomen en draagt bij aan natuurlijke schoonheid. Huidveroudering is uit te stellen en beschadigingen door bijvoorbeeld uitdrogen kun je voorkomen. Is je huid in balans dan verandert je natuurlijke uitstraling. Daarnaast is de helende werking van het zorgen voor jezelf van onschatbare waarde. Kijk maar eens wat het met je doet als je hebt genoten van een ontspannende massage of een gezichtsbehandeling. Het draagt gewoon bij aan een minder gestreste gemoedstoestand en meer zelfvertrouwen.

Reinigingsritueel

Goed zorgen voor jezelf en voor je huid begint met goede reiniging. Het gezicht reinig je tweemaal per dag. In de ochtend nadat je bent ontwaakt verwijder je de stoffen die de huid ‘s nachts uitscheidt. In de avond voordat je het bed weer in stapt verwijder je onder meer make up en luchtverontreiniging. Een effectief reinigingsritueel is de beste basis voor schoonheidsverzorging.

Reinigingsproducten, huidbehoefte en huidtype

Het is belangrijk dat de reinigingsproducten zo zijn samengesteld, dat ze de huid enerzijds zeer grondig en intensief reinigen, anderzijds haar natuurlijke beschermingsmantel laten behouden. BABOR maakt reinigingsproducten afgestemd op huidbeeld specifieke eigenschappen met respect voor de natuurlijke beschermingsmantel. Daarom werkt De Rhône met de producten van BABOR. Niet iedere huid heeft tijdens het reinigen hetzelfde nodig. Dit is afhankelijk van je huidbehoefte en huidtype. Meer over huidbehoeften en huidtypes vind je op de website in het navigatiemenu onder reiniging. Bovendien heeft niet ieder mens behoefte aan hetzelfde ritueel voor wat betreft de te gebruiken producten.

Productadviseur

Heb je nog niet het juiste reinigingsproduct voor jouw huid gevonden? Een persoonlijke huidanalyse en bijbehorend verzorgingsadvies geeft uitsluitsel voor de juiste match! Maak voor een persoonlijke huidanalyse en verzorgingsadvies een afspraak met De Rhône. Heb je weinig tijd voor een afspraak in de salon en wil toch aan de slag met jouw persoonlijke verzorgingsritueel? De BABOR-productadviseur helpt je al goed op weg. Natuurlijk is deze online test niet geheel vergelijkbaar met een professioneel persoonlijk advies van een specialist in huidverbetering. Maar je kunt er goed op vertrouwen. BABOR, ontwikkelaar van deze test, heeft experts in huidwetenschap en dermatologen in dienst. Zij voeren huid- en productanalyses uit en staan garant voor kwaliteitsproducten. Aan de hand van de kennis van deze experts is deze productadviseur samengesteld.

Geniet van het moment tijdens je gezichtsreiniging en maak er een eigen ritueel van. Gun jezelf deze tijd, je bent het waard!

 

Schone groet,

 

Lijda, Schoonheidssalon De Rhône.