De Rhône heeft deze maanden een Mei en Juni special voor jou. Een heerlijke pedicure om je voeten voor te bereiden op het mooie weer. Meer over de luchtige Sun Care producten en uitleg over het effect van de Ampoule Concentrates FP van BABOR. Maak gebruik van de gezichtsbehandeling gecombineerd met een complete voetbehandeling. Even tijd voor jezelf, even verwend worden bij De Rhône!

 

Pedicure, voetverzorging, ProVoet.

Zijn je voeten al klaar voor het mooie weer?

Dagelijks sluiten we onze voeten op in sokken en schoenen. Nu de dagen langer worden en de zon zich meer laat zien duurt het vast niet lang meer voor we op slippers kunnen lopen. Heerlijk maar zijn je voeten daar wel klaar voor?

Ben je toe aan goede voetverzorging of heb je last van voetproblemen? Schoonheidssalon De Rhône is bij ProVoet aangesloten als erkend pedicure.

Naast voetverzorging geeft zij advies op maat en analyseert zij voeten en de voetenstand. Naast het knippen en lakken van nagels kun je ook voor de volgende voetproblemen bij De Rhône terecht:

  • likdoorns
  • ingroeiende teennagels
  • droge voeten
  • blaren
  • overmatig eelt
  • huidschimmels en nagelschimmels
  • voetwratten
  • kloven

Wil je na je voetverzorging nog een fris gekleurde gelnagellak voor verzorgde voeten die er weer keurig uit zien? Maak dan gebruik van de Mei en Juni special.

Mei en Juni special, geldig tot en met eind Juni: Gelnagellak voor de tenen, slechts € 12,50.

“ProVoet is de landelijke brancheorganisatie voor pedicures, heeft ruim 13.000 leden (juni 2016) en bevordert de kwaliteit van voetverzorging en van het beroep pedicure in Nederland. De bij ProVoet aangesloten pedicure is een professional, altijd gediplomeerd en op de hoogte van actuele ontwikkelingen in het vak”.

 

Sun Care BABOR

Anti-Aging Sun Care

De perfectie van anti-aging en zonbescherming.

Zonlicht is niet alleen aangenaam verwarmend maar versterkt ook de productie van het gelukshormoon serotonine en maakt vitamine D aan in ons lichaam.

Naast weldaad bevat de zon ook gevaren voor onze huid. UV-straling kan leiden tot pijnlijk verbranden. Ook is het risico op huidkanker hoger en bovendien bevordert UV-straling vroegtijdige huidveroudering.

Zonverzorgingsproducten met UV-beschermingsfilters verminderen deze negatieve effecten. De aangegeven SPF (Sun Protection Factor) op de producten geeft aan met welke factor de zelfbeschermingstijd van de huid wordt verlengd.

Bij schoonheidssalon De Rhône zijn de luchtige ANTI-AGING SUN CARE producten voor lichaam en gezicht van BABOR verkrijgbaar vanaf € 16,-.

De perfectie van anti-aging en zonbescherming in een product dat heerlijk ruikt, makkelijk is te doseren en goed is aan te brengen.

 

Ampoule ConcentratesFP

Wat doen de Ampoule Concentrates FP van BABOR voor de huid?

De Ampoule ConcentratesFP zijn pure power voor de huid.

Individueel gedoseerde werkstofconcentraten in kostbare glazen ampullen van 2ml. Open een glazen ampul en breng aan op je gezicht. Je merkt onmiddellijk het effect van deze snelle mooimakers door hun voelbare en zichtbare werking.

De ampullen bevatten fluidconcentraten met een veelvoud aan hooggedoseerde, natuurlijke werkstoffen voor elk huidbeeld en elke huidtoestand.

Ze zorgen, afhankelijk van de gekozen uitvoering van de ampul, voor een strakkere, gladdere, frissere, soepelere, stevigere huid.

Ontdek deze absolute bestsellers van BABOR bij Schoonheidssalon De Rhône voor een speciale prijs. Verkrijgbaar in een special editie kuur van 1, 2, 3 of 4 weken. In de salon informeren we welke uitvoering het beste bij jouw huid past.

 

BABOR Basis gezichtsbehandeling in combinatie met complete voetenbehandeling.

De BABOR-Basis gezichtsbehandeling bestaat uit: reiniging, epileren, verwijderen onzuiverheden, massage en een gezichtsmasker.

Deze behandeling wordt gecombineerd met een pedicure, voetmassage en gelakte voetnagels.

Klaar voor de zomer voor € 98,-.

 

Boek hier je Mei of Juni special of behandelingen naar keuze en laat je verwennen bij De Rhône.