Een nieuw jaar, nieuwe goede voornemens om weer goed voor uzelf te gaan zorgen… En schoonheidssalon De Rhône gaat u daarbij helpen. Hoe wij dit denken te doen?

Wij nemen u dit jaar stap voor stap mee in een stappenplan voor goede huidverzorging. Niet iedere huid heeft het zelfde nodig. Stelt u prijs op uw persoonlijke huidanalyse en bijbehorende verzorgingsadvies dan nodig ik u uit voor een afspraak in de salon.

En u mag dit jaar meer verwachten! Lijda, specialist huid verbetering, verteld haar verhaal over het ontstaan van schoonheidssalon De Rhône. Zij deelt haar “geheime” persoonlijke verzorging’s plan.  Ze verteld over behandelingen voor, en effecten van huidverbetering- en medische behandelingen. Tevens introduceert Lijda in haar collectie een nieuwe productlijn en de leukste vriendinnen-acties.

Naast het stappenplan voor goede huidverzorging kunt u passende aanbiedingen op producten en behandelingen verwachten. Met Valentijnsdag in het vooruitzicht beginnen we daar natuurlijk snel mee. U blijft op de hoogte van genoemde actualiteiten via de website van De Rhône en het volgen van berichten op Facebook of Instagram.

Schone groet,

Team schoonheidssalon De Rhône.