De Rhône viert de December feestmaand met u!

 

Extra luxe gezichtsbehandelingen voor een feestelijke prijs:

 

  • Christmas treatment.

    Een heerlijk verzorgende gezichtsbehandeling met:

oogmasker, hoofdhuidmassage en hals en decolleté-masker met BABOR-producten uit de Skinovage-lijn. Met als extra feestelijke afsluiting van deze behandeling: een heerlijke handverzorging.

In December 2016 voor € 79,50.

 

  • Complete gezichtsbehandeling uit de Reversive behandel box.
    De evolutie van de anti-aging met re-youth complex.


BABOR Reversive is een innovatieve anti-aging serie met Re-Youth complex die de individuele schoonheid van uw huid bewaart en kleine tekortkomingen optisch laat verdwijnen. Dit re-youth complex met onmiddellijk en zichtbaar effect van gladheid op basis van moderne high performance-werkstoffen houdt de cellen langer jong, werkt activerend en zorgt voor meer lichtkracht en uitstraling. Tegelijkertijd wordt de stressresistentie van de cellen verhoogd en roodkleuringen, verkleuringen en oneffenheden worden verminderd. De huid ziet er strakker, gladder, gelijkmatiger uit en straalt jeugdig fris.

Morgen mooier dan gister. Het kan met deze behandeling!

Een complete gezichtsbehandeling uit de Reversive behandel box met daarin: gezichtsmasker, oog crème, dag- en nachtverzorging een fruitzuurpeeling en serum. Na de behandeling krijgt u de gebruikte productverpakkingen uit de box mee naar huis.

Alleen in December nog voor de aanbiedingsprijs van € 99,99.
Vanaf Januari 2017 kost deze behandeling € 120,-

 

  • Complete gezichtsbehandeling uit SeaCreation behandel box.
    Anti-aging luxeverzorging, geborgen uit de diepten van de oceaan.

BABOR SeaCreation is een revolutionaire luxe-anti-aging-verzorging met waardevolle werkstofextracten uit de diepzee. Het zeer efficiënte Sea-telligent complex optimaliseert de huidfuncties, zorgt voor een effectieve bescherming tegen vroegtijdige huidveroudering en reduceert aantoonbaar aanwezige ouderdomsverschijnselen. Het resultaat is een weergaloze schoonheid: de rimpeldiepte wordt duidelijk verminderd en de huid wordt zichtbaar verstrakt. De gezichtscontouren worden geremodelleerd en zien er gedefinieerder en steviger uit. De teint ziet er geënergetiseerd en zichtbaar verjongd uit en straalt rozig fris.

98% Huidverjonging, 96% Rimpelreductie.

Een complete gezichtsbehandeling uit de SeaCreation behandel box met daarin: hals- en decolleté-masker met hoog geconcentreerd serum, oog crème en dag- en nachtverzorging. Na de behandeling krijgt u de gebruikte productverpakkingen uit de box mee naar huis.

Ter introductie in December 2016 voor € 150,-.
Vanaf Januari 2017 kost deze behandeling € 200,-.