De Rhône heeft weer superaanbiedingen voor jou in de maanden Maart en April. Deze Maart en April Special bestaat uit gezichtsbehandelingen om van te genieten. Natuurlijk zijn de behandelingen gericht op huidverbetering! Een moment voor jezelf of gezellig samen met je vriendin.

 

 • Duo-gezichtsbehandeling

  Boek deze Duo-gezichtsbehandeling samen met je vriendin en betaal slechts € 50,00 per persoon voor een BABOR-basis gezichtsbehandeling in plaats van de normale prijs van € 71,00 per persoon. De BABOR-Basis gezichtsbehandeling bestaat uit: reiniging, epileren, verwijderen onzuiverheden, massage en een gezichtsmasker. Deze behandeling duurt ruim één uur.

 

 • Gezichtsbehandeling LiftingCellular uit LiftingCellular behandelbox van DOKTOR BABOR

  BABOR LiftingCellular is een innovatieve anti-aging serie gericht op het bewaren van de individuele schoonheid van de huid en het tegengaan van huidveroudering. Ondersteunend voor de totale collageencirculatie, activeert deze behandeling de collageenopbouw terwijl het de afbraak van elastinevezels vermindert en carnosine het collageennetwerk met anti-glycatie werking stabiliseert. Rimpels en verminderde weefselstevigheid worden gecorrigeerd en het huidbeeld wordt voelbaar en zichtbaar verbeterd.

  0% INJECTIE. 100% LIFTING.

  Een complete gezichtsbehandeling uit de LiftingCellular behandelbox met daarin: Cellular gezichtsmasker, LiftingCellular oog crème, Collagen Booster dag en nachtcrème, een Collagen Infusion ampul en serum. Deze behandeling is inclusief driedimensionale ultrasonic golventreat. Na de behandeling krijgt je de gebruikte productverpakkingen uit de box mee naar huis. Zo kun je thuis de behandeling voortzetten tot de producten op zijn.

  Alleen in de maanden Maart en April te boeken voor de aanbiedingsprijs van € 99,-.

 

 • BABOR Basis gezicht- in combinatie met complete voetenbehandeling.

  De BABOR-Basis gezichtsbehandeling bestaat uit: reiniging, epileren, verwijderen onzuiverheden, massage en een gezichtsmasker. Deze behandeling wordt gecombineerd met een pedicure, voetmassage en gelakte voetnagels voor € 98,-.

 

Hieronder enkele reacties op Facebook van dames die je al voor gingen met een behandeling bij De Rhône.

Baukje schreef: “Mooie en goed verzorgde salon. Lijda werkt met geweldige produkten van Babor, kortom heerlijk ontspannen en herboren de deur weer uit!! “.

Lindsey: “Fantastische behandeling gekregen van Lijda! Wat een topper echt nog nooit zo’n super behandeling gekregen!! Zeker een aanrader”.

 

Benieuwd hoe De Rhône het verschil maakt? Boek hier jouw Maart en April Special of een van de andere behandelingen naar keuze en ontdek het zelf!